Connect with us

Hiburan

“Saya Tiada Hak Paksa Org Suka Saya..”- Sudah 2 Tahun Berkahwin, Luahan Pelakon Nur Risteena Jadi Perhatian

Published

on

Pelakon Nur Risteena mendedahkan dia masih belum mengandung sekaligus mengakui selera makannya juga bertambah selepas mendirikan rumah tangga lebih setahun lalu.

Risteena atau nama lengkapnya, Nur Risteena Munim Zainul Ilyas, 33, menerusi Melodi pada Ahad menjawab persoalan ramai susulan dakwaan perubahan tubuh badan sekaligus dikatakan hamil.


“Tak berisi (hamil) pun. Sebenarnya, saya kuat makan. Selepas kahwin selera makan saya kuat. Mungkin berat badan saya naik. “Saya belum hamil, saya mungkin berisi sekarang sebab saya ada selera makan yang banyak,” katanya.

Bagaimanapun, kakak kepada pelakon Ruhainies akan berkongsi berita gembira itu sekiranya mendapat perkhabaran baik itu.

“Memiliki anak adalah impian bagi setiap isteri, jadi kalau ada rezeki tu, kenapa saya tak beritahu kepada semua? “Insya-Allah, saya akan kongsikan berita baik itu kepada semua, tetapi buat masa sekarang, hanya berat badan sahaja yang naik. Saya kuat selera makan dan suami saya pun tak mengadu mengenai perkara itu,” katanya lagi.


Risteena menerusi temubual sama juga tidak terkilan apabila sesetengah wargamaya mempertikaikan kebahagian di samping suami tercinta, pelakon Isa Khan.

no

“Sejujurnya saya tidak terkilan, saya tidak terasa, saya tidak simpan hati dengan sesiapa pun. Setiap orang ada hak untuk tidak suka sesiapa ataupun suka sesiapa. Saya tiada hak untuk paksa orang untuk suka saya.


“Kalau mereka tak suka saya, saya minta maaf, kalau ada kesilapan dari kami yang menyebabkan ada pihak yang tersinggung, sebenarnya saya hanya nikmati hidup bahagia saya bersama suami,” katanya lagi.

Sekadar infiormasi, Risteena mendirikan rumah tangga bersama Isa pada 12 Mac 2021.

Sumber: gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hiburan

“Mengata Anak Orang Memang Seronok” – Ditudvh Tak Reti Jaga Anak, Suliza Salam Tampil Balas Komen Sark4stlk Netizen

Published

on

By

SUSULAN penularan video memaparkan aksi sumb4ng dikatakan mirip wajah Ismail Izzani, ibu kepada penyanyi berkenaan menjadi mangsa kec4man netizen di media sosial.

Rata-rata menyalahkan ibu Ismail iaitu Datin Suliza Salam, 57, yang didakwa tidak pandai menjaga anak selain memintanya menegur penyanyi berkenaan memandangkan ini bukan kali pertama dia terlibat dalam kontr0versi.

Tidak mampu lagi berdiam diri, Suliza dilihat membalas komen bi4dap netizen yang disifatkan sebagai seronok mengvtuk dan melemparkan fltnah terhadap dirinya dan keluarga.

Suliza memberitahu hanya Allah mampu memberi keampunan dan mengubah perbuatan manusia dan bukannya menerusi kata-kata orang lain.

Suliza tampil membalas komen bi4dap netizen terhadapnya.

“Nak, kamu nanti belum tahu juga, kan? Mengata anak orang memang seronok. Pengakhiran hidup siapa-siapa belum tentu.

“Allah yang Maha Pengampun. Bukan kata-kata orang yang akan ubah dia atau sesiapa juga, tetapi Allah. Fahamkan itu ya,” katanya.

Terdahulu, nama Ismail, 22, menjadi sebutan ramai apabila dia dikatakan individu dalam video yang bercluman dengan seorang wanita berpakaian sksi di sebuah kelab malam.

Menerusi video itu, lelaki tersebut dilihat berpelukan sambil menari dan kemudian mencium pipi dan leher seorang wanita.

Allah yang Maha Pengampun. Bukan kata-kata orang yang akan ubah dia atau sesiapa juga, tetapi Allah.

DATIN SULIZA SALAM

PENYANYI/IBU ISMAIL IZZANI

Dalam pada itu, Suliza yang juga penyanyi era 1980-an memberitahu dia menghargai segala teguran dan mendoakan netizen agar Allah menjaga alb mereka.

“Syukur Alhamdulillah. Terima kasih atas tunjuk ajar dan teguran. Semoga Allah melindungi dan merahmati kamu sekeluarga. Dijauhkan daripada segala alb dan muslbah,” ujarnya.

Sementara itu, netizen masih meluahkan rasa tidak puas hati dan meninggalkan komen sark4stik berhubung kontr0versi melanda Ismail di Instagram Suliza.

Ibu Ismail jadi mangsa kec4man netizen.

“Nak bertanya, Mail dah kena rotan belum? Sudah-sudahlah back up anak, benda sangat jelas,” komen netizen.

Usaha mStar untuk mendapatkan penjelasan Ismail berhubung isu tersebut bagaimanapun tidak berjaya apabila panggilan dan mesej dihantar tidak berjawab.

Ini bukan kali pertama nama penyanyi lagu Luar Biasa mencetuskan kontroversi malah pernah mencetuskan kem4rahan peminat apabila pernah berpelukan dengan seorang rakan artis senior pada 2018.

Sumber: mStar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

 

Continue Reading

Hiburan

(Video) “Ibu Bakar?…” – Perkongsian Terbaru Anak Dayah Bakar Buat Ramai Geram

Published

on

By

Anak lelaki kepada pengacara Dayah Bak4r iaitu Achbar Muhammad Fahri sering menjadi tumpuan ramai. 

Meskipun baru berusia dua tahun, gelagat lucu dan comel Fahri sering mencuit hati mereka yang melihat. 

Macam – macam kerenahnya yang menghiburkan seperti memberi al4san tidak mahu ke sekolah sehinggalah memanggil ibunya dengan nama sebenar Dayah. 

Rata – rata warga maya terhibur melihat gelagat Dayah dan Fahri yang sentiasa ceria selain membuatkan hari – hari mereka yang melihat turut ceria. 

Terbaru, perkongsian mengenai Fahri sekali lagi mencuit hati ramai dimana Dayah mengajar anaknya menyebut nama penuhnya. 

Pada mulanya Fahri hanya dapat menyebut nama ayah Dayah iaitu Bak4r sahaja, namun berhasil menyebut nama penuh ibunya buat kali kedua. 

 

Reaksi Fahri yang berjaya menyebut nama ibunya dengan betul membuatkan ramai ger4m dengan kecomelannya. 

“Kalau tak kelakar tu bukan Fahri lah kan, haish ger4m aih mulut tu cerdik sangat”

“Fahri ni happy go lucky laaa sebijik ibu dia. Nape comel sgt ni fahri?!!!! ”

“Nak tgk fahri lama2 biar terkenan. ger4mmmmm comel sangat ni”

“Melting la tgk fahri”

“Bestie vibes betul ibu dgn fahri ni ahhahaha”

“Eeeee fahri ni tau … comel sgt knpe … eee ger4mlahhh”

Sekadar info dan semoga bermanfaat. 

Gambar, dayahbakar

Video, @dayahbakar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

Continue Reading

Hiburan

Update’ Keadaan Nad Zainal Di lCU, Ungku Ismail Akui Sedang Kenal Hati Budi – “Saya Terasa Hilang Partner”

Published

on

By

Seperti ramai sedia maklum, pelakon Nad Zainal sudah ditidurkan dan kini berada di unit rawatan rapi (lCU) di sebuah pusat perubatan di Ampang.

Rakan artis, Ungku Ismail menjadi individu yang menerangkan tentang saklt dialami Nad dan berkongsi perkembangan aktres itu dari masa ke semasa.

Hal tersebut membuatkan peminat tertanya-tanya tentang hubungan di antara aktor dan akstres yang mula rapat sejak menjalani penggambaran drama Cina Buta itu.

Menjawab persoalan ramai, aktor berusia 36 tahun itu mendedahkan bahawa dia dan Nad sedang mengenali hati budi masing-masing serta mempunyai banyak perancangan terutamanya dalam hal kerja.

Selepas penggambaran Cina Buta, selepas cerai (Nad), kami banyak berbincang soal kerja dan content Youtube. Dalam pada masa sama, tidak dinafikan kami sedang megenal hati budi masing-masing. Boleh katakan setiap hati kami contact dan kebanyakannya pasal kerja.

Bukan itu sahaja, Ungku turut akui berasa terkesan dan kehilangan apabila Nad tiba-tiba jatuh sakit memandangkan mereka memang rapat dan selalu buat konten travelog bersama.

Tambah Ungku lagi, dia mahu mendengar sendiri tentang keadaan Nad daripada doktor yang merawatnya dan akui tidak kisah dengan spekulasi netizen jika mereka berdua menjalinkan hubungan.

Kami memang rapat. Setiap hari mesej…jadi bila tiba-tiba dia tak mesej, rasa hilang. Saya terkesan sebab terasa hilang partner.”

Terdahulu, Ungku Ismail kerap berkongsi tentang perkembangan keadaan aktres berusia 32 tahun itu yang berada di ICU sejak Isnin kerana paru-paru berdarah.

Selain Ungku dan Shahrulezad yang kini berada di hospital, terdapat beberapa rakan artis lain yang menziarahi Nad antaranya Sharifah Amani, Elvina Mohamad, Nabila Huda, Bella Astilah dan suami Aliff Aziz.

Bekas suami pelakon itu, Faliq Amiruddin bersama dua anaknya, Budi Kalsom dan Fahad Ibrahim turut berada di hospital.

Industri hiburan dikejutkan dengan perkongsian Ungku Ismail yang memaklumkan Nad berada dalam kritlkal.

Pelakon drama Cina Buta itu terp4ksa ditidurkan selama dua hari selepas dimasukkan ke lCU susulan mengalami paru-paru berdar4h.

Semalam, Nad, 32, dilaporkan menerima rawatan di sebuah hospital swasta selepas dua hari mengalami masalah kesihatan yang dipercayai akibat simptom Long C0v1d.

Difahamkan, Nad pernah dijangkiti C0v1d pada 13 Mac lalu, namun tidak mengalami sebarang gejala tervk.

Sumber: Gempak

Kredit: Beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.