Connect with us

Global

Anak bongsu pilih naik bas berbanding Rolls Royce ke sekolah, m4lu ada ibu bapa terkenal seperti David dan VictoriaBeckham

Published

on

BEKAS anggota kumpulan Spice Girls iaitu Victoria Beckham mendedahkan anak perempuannya, Harper Seven Beckham malu mempunyai ibu bapa yang terkenal.

Kata Victoria, anak bongsunya itu juga berasa malu apabila suaminya, David Berckham menghantarnya ke sekolah dan meminta untuk menaiki bas seperti mana rakan-rakannya yang lain.

Dedahnya lagi, Harper pernah meminta David memberhentikan kereta jauh daripada pintu pagar sekolah kerana tidak mahu orang lain melihat dia turun daripada kereta mewah.

Harper bersama keluarganya.

“David menghantarnya menggunakan kereta Rolls Royce ketika itu dan tiba-tiba Harper minta diturunkan di tepi jalan.

“Tak hanya itu, dia pernah beritahu mahu menaiki bas sekolah sama seperti rakan-rakannya yang lain,” katanya.

Victoria mendedahkan perkara itu menerusi episod terbaharu podcast Armchair Expert baru-baru ini.

Kata Victoria dia mengetahui tentang perkara itu selepas dimaklumkan oleh David ketika berbual-bual mengenai anak kesayangannya itu.

Sumber: mStar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Global

[VIDEO] Tegar Baru Tahu Anak Bukan Dari Benlh Sendiri, Rasa Dikhlanati Bek4s Isteri!

Published

on

By

Selepas enam bulan bercer4i, penyanyi terkenal Indonesia, Tegar Septian akui baru tahu selama ini bekas isterinya Sarah Sheilka berboh0ng bahawa anaknya Abidzar Oktaviano Putra Septian itu bukan dari benihnya.

Tegar mendakwa bekas isterinya sudah pun ham1l sebelum bernikah dengannya tiga tahun lalu.

“Selama tiga tahun baru tahu selama ini saya dibohongi…ya dia sudah ada anak (hamil) sebelum bernikah,” katanya.

Tegar memb0ngkar mengenai perkara itu di ketika Live di TikTok.

Tidak lama kemudian, Tegar mendedahkan sudah pun tahu isterinya hamil luar nlkah sebelum mereka bernikah.

“Sebenarnya masa berjumpa dengannya iaitu sebelum kahwin dia sudah beritahu sudah hamil. Ketika itu selepas tiga hari kami berkenalan.

“Masa tu saya tak berfikir panjang.. Mahu tak mahu hanya teruskan saja pernikahan,” ujarnya.

Apabila ditanya pengikut laman sosial siapa gerangan bapa sebenarnya anaknya, Tegar menuduh dia adalah kekasih bekas isterinya .

“Anak siapa? tengok Instagram Sarah ada photo kekasihnya nah mungkin anak dia,” tebaknya.

Pasti dengan dakwaannya itu Tegar sedia untuk melakukan ujian pengesahan DNA

“Saya cuma tak sangka aja tapi itu Allah dah tentukannya.

“Belum test DNA tapi saya berani saja untuk lakukannya. Lagipun cuba tengok foto anak ada tak mirip saya?” soalnya.

Tegar dan isteri telah bercerai enam bulan lalu dan hasil tiga tahun perkahwinan mereka dikurniakan seorang cahaya mata Abidzar Oktaviano Putra Septian.

 

Sumber: Gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

 

 

Continue Reading

Global

Hadiah istimewa sempena Krismas… Isteri Randy Pangalila umum hamil anak kedua

Published

on

By

HADIAH paling istimewa sempena sambutan Krismas… Isteri kepada pelakon Randy Pangalila iaitu Chelsey Frank berkongsi berita gembira mereka bakal menimang cahaya mata kedua, tahun depan.

Menerusi hantaran di Instagram, Chelsey memuat naik gambar alat ujian kehamilan bersama dengan sekeping kad ucapan memberitahu ini merupakan hadiah Krismas untuk mereka sekeluarga.

 

Chelsey kongsi berita gembira ini di akaun Instagram miliknya

“Santa bagi kejutan kepada kami tahun ini. Bayi nombor dua dalam perjalanan,” katanya.

Sementara itu, Randy pula meluahkan rasa sedih kerana tidak dapat menyambut Krismas tahun ini bersama anak perempuan dan isteri tercinta.

 

 

“Krismas tahun ini tidak akan sama tanpa awak. Saya sangat rindukan awak dan Blair. Saya berharap boleh berada di sana dan menyambut Krismas bersama-sama. Tetapi doa saya untuk awak dan Blair akan sentiasa ada,” katanya.

Untuk rekod, Randy berkahwin dengan Chelsey Frank pada 19 Januari 2019 lalu dan dikurniakan seorang cahaya mata perempuan, Blair Willow Pangalila yang kini berusia satu tahun sembilan bulan.

Sumber : mStar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

 

 

Continue Reading

Global

“Kenapa jadi begini… aku selalu kena t1pu” -Tegar dih4lau keluar rumah selepas gagal bayar sewa, ibu pula sudah beberapa hari tak makan

Published

on

By

PENYANYI Tegar Septian sekali lagi berdepan dengan masalah kewangan sehingga menyebabkan dia gagal membayar sewa rumah yang turut didiami oleh kedua ibu bapanya.

Disebabkan masalah itu, pemilik rumah sewa berkenaan meminta keluarga Tegar, 22, mengosongkan premis tersebut kerana mahu diberikan kepada bakal penyewa baharu.

blank.gif

“Aku kesian dengan orang tuaku. Kalau aku tidak bayar orang tua aku mahu tidur di mana?

“Apa lagi yang harus aku lakukan? Aku harus bayar sewa rumah,” katanya.

Bekas peserta Big Stage 2022 itu berkongsi perkara tersebut menerusi beberapa hantaran di Instastory miliknya.

Menerusi paparan perbualan WhatsApp dengan ibunya, Tegar mendedahkan wanita itu tidak makan sejak beberapa hari disebabkan masalah kewangan.

Tegar hidup susah sehingga gagal bayar sewa rumah.

Dalam masa sama, Tegar juga menjelaskan antara punca dia berdepan dengan situasi sebegini adalah disebabkan sering ditipu dan tidak menerima wang royalti kerjaya seninya.

“Kenapa jadi begini… aku selalu kena tipu. Semoga anda semua faham apa maksudku. Royalti pun aku belum dapat sepenuhnya,” jelasnya.

Dalam masa sama, Tegar juga dilihat berjalan-jalan di sebuah kawasan sunyi tanpa arah tujuan susulan masalah yang dialami.

Tegar sebelum ini juga pernah menjadi perhatian ramai apabila dia dilihat kembali menjadi penyanyi jalanan dek kerana kurang tawaran persembahan.

Sumber: mStar

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.